Odpowiedz 
[Rynek Kolejowy] Ciepiela: W woj. małopolskim większość linii wymaga modernizacji
Autor Wiadomość
pp Offline
Użytkownik

Liczba postów: 174
RE: [Rynek Kolejowy] Ciepiela: W woj. małopolskim większość linii wymaga modernizacji
Od kilku lat prowadzę korespondencję z UMWM w sprwach kolejowych. Efektów żadnych, jak grochem o ścianę.

Niedawno przeczytałem na Rynku Kolejowym artykuł na temat woj. Podlaskiego i kolejowej dziadowni tam panujacej.
Był tam taki oto cytat wysmażony przez CZT, który mnie szczególnie zaintrygował, pnieważ idealnie pasuje do krakówka:

"W związku z tym uważamy, że jeżeli województwo podlaskie nie chce realizować polityki Unii Europejskiej, to nie powinno również korzystać z funduszy strukturalnych Unii Europejskiej."

Ponieważ jestem osobąprywatną, która nie ma żadnej siły przebicia, to chciałbym zap[ytać forumowiczów, co sądzą o pomyśle napisania przez SSMK podobnego w tonie pisma do UMWM wsprawie małopolskiego RPO, kóre kolej olewa (o czym tutaj)?
Jeśli to nie przyniesie skutku, mogę zredagować odpowiednie pismo do Komisji Europejskiej (już z nimi korespondowałem).
Wiem, że ręce opadają, ale co jeszcze mozan zrobić?

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie i pomysły.
18-09-2014 21:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: [Rynek Kolejowy] Ciepiela: W woj. małopolskim większość linii wymaga modernizacji - pp - 18-09-2014 21:44

Skocz do: