Odpowiedz 
Małopolskie PR straciły już ponad połowę pasażerów
Autor Wiadomość
Kryniczanin Offline
Użytkownik

Liczba postów: 959
RE: Małopolskie PR straciły już ponad połowę pasażerów
Nie dziwi mnie to że straciły. I jeszcze stracą. I żadne opowieści że to tylko wina moderny Kraków - Tarnów mnie nie przekonają. Bo można zawsze coś wymyślić by choć część ludzi jechało pociągiem. Mi wymyślenie względnej normalności na torach w okresie wakacyjnym na południe od Nowego Sącza zajęło 3 minuty...

Jak wiadomo Nikifor jedzie tylko w jedną stronę w drugą wraca jako Jaworzyna ED72 plus EN57. Dodatkowo Nikifor z na odcinku Nowy Sącz - Krynica jedzie kilka minut przed Regio Nowy Sącz - Krynica.

A wystarczyło na okres wakacji:

Nikifor na odcunku Nowy Sącz - Krynica jako pociąg Regio w zamian za R623 Nowy Sącz - Krynica w Krynicy skład Nikifora zamiast jechać do Powroźnika i nocować w nim przejście na skład 6024 i pojechał do Tarnowa.

A w zamian przywrócenie na okres wakacji pociągu 66125 do Krynicy zawieszonego w styczniu na odcinku Nowy Sącz - Krynica który by nocował w Powroźniku a wracał następnego dnia jako wydłużenie pociągu 6022 Krynica - Nowy Sącz zawieszonego w grudniu na tym odcinku.

Nie oszukujmy się oferta pociągu o 5:55 z Krynicy do np. Piwnicznej i ostatniego z Piwnicznej o 16:02 dla turystów jest śmieszna...

I to ma być oferta w rejonie turystycznym...Bez śniadania jedziemy o 5:55 wstając o 4 zwiedzać góry...

<!-- m -->http://kolejowe-sprawy.pl<!-- m -->
11-06-2013 15:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Małopolskie PR straciły już ponad połowę pasażerów - Kryniczanin - 11-06-2013 15:20

Skocz do: