Odpowiedz 
Pytania, propozycje, błędy.
Autor Wiadomość
Lw Offline
Administrator

Liczba postów: 1,741
RE: Pytania, propozycje, błędy.
Czy pasują wam semafory kształtowe jako ikonki? Czy koniecznie chcecie świetlne? (wtedy będę je musiał zrobić Icon_twisted)
26-01-2013 15:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
malizna Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 127
Prawie wszystko spoko, jakbyście tylko dali rade wypieprzyć w kosmos nasz nierząd to już by było Wszystko LUX. Poza tym może być. Trzeba się przyzwyczaić Icon_smile
26-01-2013 20:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mojżesz Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 839
Można Shoutboxa poprawić żeby wiadomość szła na dół (jak poprzednio) a nie do góry jak teraz. Gdzie podziały się stare awatary?

Ps: Prośba: nie piszcie tyle bo na starym miałem tylko 780 postów nieprzeczytanych a teraz 7751 Icon_mrgreen
27-01-2013 12:58
MK_Rabka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 757
Ja poproszę jeszcze o pędnie łączące wszystkie semafory x)

Pozdrawiam!
Zdjęcia∫ ∫Filmy
28-01-2013 19:54
mojżesz Offline
Członek NSMK

Jak ustawić dwa tytuły użytkownika np. w starym forum był tytuł np. Członek SMK lub użytkownik (taki co nie dało się zmienić) a pod spodem mogłeś dodać własny . Jak to ustawić tutaj?
30-01-2013 16:21
hds.147 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 797
Dobrze by było przywrócić informację o ilości nieprzeczytanych postów w danym wątku

Moje wypowiedzi są moją prywatną opinią...
YouTube | Galeria | Fotoblog
30-01-2013 18:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Semus Offline
Administrator

Liczba postów: 46
Mojżesz, jeśli tylko znajdę taką możliwość, to poinformuje, chwilowo nie da się tak zrobić.
hds.147 - niestety, mod który dodaje opcje "pokaż nieprzeczytane posty" nie posiada takiej funkcji, ale w samym temacie jest zaznaczone kolorem czerwonym przy danym poście, że jest nieprzeczytany. Możliwe, że po głębszej analizie tego skryptu wyczarowałbym taki licznik, niestety, szkoła i inne obowiązki zabierają mi czas i muszę polegać tylko na funkcjach, które stworzyli autorzy modu i mybb.

Pozdrawiam!

Małolaty podróżują:
1.Krynica
2.Kraków
3.Katowice(Tychy)
4.Dzień dziecka z IC.

5.Rzeszów

Jeśli chcesz stworzyć forum, stronę, galerię zdjęć, nie wiesz jaki skrypt wybrać, pisz śmiało, chętnie pomogę o ile moje umiejętności na to pozwolą Icon_smile
01-02-2013 14:48
mojżesz Offline
Członek NSMK

U mnie jak napiszę wiadomość to pojawia się coraz wyżej. Wydawało mi się że w starym pojawiały się coraz niżej. Oczywiście sam Shoutbox jest na dole tak jak powinien być. Icon_rolleyes

Większy problem: nie można skasować w nim swojej wiadomość . W starym był taki "X" po lewej stronie który ją kasował.

I jeszcze jedna rzecz: nie wchodzą wszystkie linki ze starego forum np ten o ogłoszeniu przetargu na modernizację tamar. Inna sprawa, że mogę mieć stary program do pdf.

Ps: Jak coś dojrzę jeszcze to będę na bieżąco się tym dzielił.
01-02-2013 18:34
Semus Offline
Administrator

Liczba postów: 46
Co do tematu, który nie wchodzi, jakbyś mógł podać mi linka do tego, bd wdzięczny Icon_biggrin Wiem, że w shoutboxie wiadomości nowe są u góry, spróbuję się tym zająć, co do usuwania to jest taki brak w modzie. Dzięki wielkie za pomoc, niestety najpierw byłem chory, teraz zaległości szkolne baardzo mnie spowolnią, a jestem praktycznie sam Icon_biggrin Chyba, że Łukasz spróbuje znaleźć jakiegoś lepszego moda do shoutboxa Icon_smile

Małolaty podróżują:
1.Krynica
2.Kraków
3.Katowice(Tychy)
4.Dzień dziecka z IC.

5.Rzeszów

Jeśli chcesz stworzyć forum, stronę, galerię zdjęć, nie wiesz jaki skrypt wybrać, pisz śmiało, chętnie pomogę o ile moje umiejętności na to pozwolą Icon_smile
01-02-2013 22:20
mojżesz Offline
Członek NSMK

To i tak nic jeśli chodzi o shoutboxa. Porównując forum GSMK (tych od autobusów) tam nie ma opcji kasowania własnych postów. Po prostu skasowały dziady i tyle Icon_razz
03-02-2013 14:39
mojżesz Offline
Członek NSMK

Odnawiam temat. Są takie dwa problemy: nie wczytuje się shoutbox lub go w ogóle nie ma i nowe posty nieprzeczytane nie są zaznaczone do przeczytania.
03-03-2020 20:34
Lw Offline
Administrator

Liczba postów: 1,741
Shoutboxa nie będzie bo nikt w nim nie pisze. Nieprzeczytane posty powinny być już wyświetlane.
04-03-2020 18:12
Odpowiedz 

Skocz do: