Odpowiedz 
Poszukiwane zdjęcia sądeckich maszyn na tekstury
Autor Wiadomość
Dolmio Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 467
Poszukiwane zdjęcia sądeckich maszyn na tekstury
Witam, skontaktował się ze mną Patrykos z forum maszyny z pytaniem czy mam zdjęcia sądeckich jamników na tekstury. Szczególnie interesują go numery 076 i 079. Sam nie mam w swoich zbiorach zdjęć nadających się na tekstury, a obecnie jak wiecie rzadko pojawiam się w Sączu, może ktoś z was zrobił kiedyś odpowiednie zdjęcia? Jeśli nie to będąc na stacji albo na szopie w miarę możliwości postarajcie się zrobić odpowiednie zdjęcia, w końcu chyba każdy chciałby zobaczyć w symku nasze maszyny. Dokładny opis jak należy wykonywać foty na tekstury znajduje się tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://eu07.pl/forum/index.php/topic,5365.0.html">http://eu07.pl/forum/index.php/topic,5365.0.html</a><!-- m -->
Dodam jeszcze, że Patrykos robi tekstur na nowy model który obecnie znajduje się w testach. Jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą to na PW podam nr gg Patrykosa.
19-02-2009 20:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
pysi Offline
Użytkownik

Liczba postów: 343

Kolega Patrykos jest powszechnie znany na forum ptt trainz. Nie radzę z nim współpracować ani dawać mu żadnych fotek, jak on o coś prosi to spoko, ale jak ty byś go poprosił o coś to wyjedzie z tekstem "ty mi coś daj to ja dam tobie" zresztą nawet jak coś obieca załatwić to i tak tego nie załatwi.
20-02-2009 01:16
Paq Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1

Witam.
Pysi, tak w kwestii wyjaśnienia, to wymieniałem się tylko ze Skupą, sam zaproponował więc się zgodziłem i się wymienialiśmy i tyle. Oczywiście, jak coś chciał to mu słałem, a za jakiś czas on mi słał więc...Icon_smile Ale nie wyciągajmy brudów z innego forum tutaj.
Jeśli by ktoś miał faktycznie możliwość obfocenia lokomotywy na tekstury, jamnika, czy sputnika albo siódemke to bardzo bym o to prosił, bardzo, bardzo mało jest tekstur w symulatorze MaSzyna z Waszych regionów. Zdjęcia prosze nadsyłać na maila
<!-- e --><a href="mailto:patrykorzel@wp.pl">patrykorzel@wp.pl</a><!-- e --> .

Pozdrawiam!
23-02-2009 14:59
Odpowiedz 

Skocz do: