Odpowiedz 
Oferta LM - poc. ekspresowe Malinowski i Pieniny
Autor Wiadomość
kolejoman5 Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 659
Oferta LM - poc. ekspresowe Malinowski i Pieniny
Chciałbym poinformować, że oferta LM jest nadal aktualna w pociągach ex. Malinowski i Pieniny.
Chwiliowo byłem zdezorientowany na temat tej oferty, ponieważ w dokumencie były zawarte tylko dwa szczeble cenowe, teraz są już wszystkie.

Wykaz pociągów ekspresowych objętych ofertą LM można znaleśc tutaj:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://intercity.pl/index.php?page=Oferta_krajowa&ph_center_start=show&cmn_id=1030">http://intercity.pl/index.php?page=Ofer ... mn_id=1030</a><!-- m -->

( kliknąĆ na link : WYKAZ ODCINKÓW I POCIĄGÓW OBJĘTYCH OFERTĄ)

Przypominam również, że oferta została rozszerzona o kolejny szczebel cenowy (43 zł, najdroższy) na pociagi IC.
16-10-2008 22:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pułtuś Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 1,497

A kogo to jeszcze interesuje Icon_twisted kolej od lat robi ten sam błąd: wrzuca wszystko do jednego worka cenowego i guzik ich to obchodzi ze za 23 zlote nikt z Nowego Sacza do Krynicy nie pojedzie (jak bylo za 11 to jechali Icon_twisted )

Cóż, PKP IC podnioslo ceny na last minute......

.... na szczęscie PKP PR obniża ceny i daje promocje na Kryniczankę Icon_smile

Tak wiec, na pohybel durniom z Intersyfy Icon_biggrin
17-10-2008 16:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kolejoman5 Offline
Członek NSMK

Pułtuś napisał(a):ze za 23 zlote nikt z Nowego Sacza do Krynicy nie pojedzie (jak bylo za 11 to jechali Icon_twisted )

Jak było za 11 to i ja jechałem Icon_wink . Ja też uważam, że podnoszenie ceny o ponad 100% na LM było karygodnym błędem ze strony przewożnika. Ale cóż poradzisz, taką politykę taryfową prowadzi teraz IC, sam zresztą zapewne dobrze wiesz miedzy innymi o słynnej ofercie "weekend z miejscówką" Icon_twisted .
17-10-2008 17:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kolejoman5 Offline
Członek NSMK

kemi73 napisał(a):Ktoś orientuje się jaka jest teraz sprzedaż LM po tych ostatnich zmianach ?.

Osobiście jestem przekonany, że sprzedaż biletów w tej ofercie zdecydowanie zmalała po tych zmianach, choć to tylko oczywiście moje przypuszczenia ( chodzi mi wyłącznie o pociągi "Malinowski' i "Pieniny").
30-10-2008 13:47
Odpowiedz 

Skocz do: