Z lat 90 mało pamiętam ale coś pamiętam

1990 rok SP42-107+4 bonanzy jeździł też rumun .Rafineria w Limanowej miała małą lokomotywę SM03,jeździły pociągi towarowe z drewnem do ŁPPD łososinskie przedsiębiorstwo przemysłu drzewnego Łososina Górna.Towarowe składy do Tymbarku do tartaku za stacją w stronę Dobrej są tory które były do tartaku.Czwarty tor w Męcinie został zlikwidowany w 1993 albo 1994 sprawdzę to i napisze dokładną datę .Tak jak napisał gacek wakacyjne weekendy pociąg planowy prowadzony parowozem przeważnie Ty2-911 to były czasy jak pociąg staną na stacji w Piekiełku zawsze wsiadałem i jechałem do Limanowej

Pamiętam wypadek pociągu towarowego który jechał z beczkami do rafinerii .Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napisze.
Rok 1999 SM42 + 2 bonanzy czasami jedna Jak była czynna kasa w Piekiełku moja siostra sprzedawała bilety a ja odbieram telefony

pociąg z Tymbarku właśnie wyjechał a potem telefon do Łososiny dużo ludzi jeździło do Nowego Sącza ,Limanowej,Męciny,Pisarzowej do Dobrej do Mszany zawsze była duża frekwencja .Mijanka składów w Tymbarku ,te czasy już nie wrócą