Odpowiedz 
15.08.2008
Autor Wiadomość
Lw Offline
Administrator

Liczba postów: 1,758

I

Na Maliniaku "Basia" - będąc na peronie obserwując zachowanie jednego nieznanego osobnika niejednoznacznie zdradzało że jest on MK - odpowiedź przyszła wraz z wjazdem Maliniaka - nieznajomy zakrzyczał "Was is das?????*" a jego szczęka wylądowała na peronie Icon_lol

*) Co to jest? - niem

II

Pozdrowienia dla cepa z NS21* który po tym jak stanąłem jedną nogą "na pasie ziemi niczyjej" obok wiaduktu na Zielonej w celu wykonania fotki dwóch jamników dwukrotnie wykrzyknął do mnie stanowczo "Proszę zejść z terenu kolejowego!" i dał nam do zrozumienia kto tu jest panem Icon_lol na co ja spokojnie dokończyłem focenie i odpowiedziałem: "Spokojnie, już idę..." Icon_twisted

*) Pan chodzi w różowej koszuli i jeździ skodą favorit tak dla pełnego obrazu Icon_twisted

III

Następnie do akcji wkroczył kolega mały Łukasz któremu uzyczylem swojego wspaniałego sprzętu do testów, a w zamian przekornie wziąłem małołukaszowego Kodaka aby udowodnić, że przeciętnym sprzętem też sie da zrobić dobre zdjęcie Icon_razz

Oto dowód że jest to możliwe Icon_mrgreen
[Obrazek: smqe61.jpg]

IV

Aż nadeszła pora Reglowa - rogatka na przejeździe opada - na wjazdowym S3 "na następnym Stój" i zza zakrętu wyłania się gdyńska EU07-193 i nagle zostajemy oszołomieni wymiatającym Rp1 Icon_biggrin - odkąd jestem na szlaku, nigdy nie słyszałem bardziej wymiatającego Rp1 Icon_mrgreen :shock:

Przeczuwając co można uzyskać, wydarłem Łukaszowi swój aparat z ręki, za co zostałem nazwany żydem, nastawiłem tryb filmowy oraz rozpocząłem podawanie sygnału MK1 znanego jako "żebranie o Rp1" Icon_lol

I oto co uzyskałem:

EU07-193 i mocne Rp1
15-08-2008 19:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
15.08.2008 - Dx3 - 15-08-2008, 09:44
Re: 15.08.2008 - Górolik - 15-08-2008, 18:23
[] - Lw - 15-08-2008 19:45
[] - Dx3 - 15-08-2008, 20:10

Skocz do: