Odpowiedz 
Dni Techniki Kolejowej Nowy Sącz 18.06.2011
Autor Wiadomość
Mietus21 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 51

Lw niestety nie zdążyłem ;] spóźniłem się minutkę ;P
mam nadzieje ze za rok tez bd takie wycieczki w tym roku mialem malo czasu i tak bylem z kuzynem ( 7 lat ) który po przyjściu do domu oświadczył wszystkim ze bd maszynista Icon_razz Inną rzeczą jest ze od 2 lat gra w symulator EU 07 ;] W sumie tradycje kolejarskie są nasz dziadek i moj tato to maszyniści ;] Dziadek w rezerwie Icon_biggrin ale tata nadal za nastawnikiem xDD
i takie foto ode mnie ;] radośc w oczach 7 latka za nastawnikiem ;]
[Obrazek: dsc00418fi.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
19-06-2011 20:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pułtuś Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 1,497

Symulator Eu w wieku 7 lat ? Icon_razz ożesz, to chyba najmlodszy użytkownik w kraju !

Cieszę się że się podobało. Za rok też będą DTK, lecz niewiadomą pozostaje, jakie atrakcje będą w programie. W tym roku ze względu na zamkniecie szlaku Tarnow-Stroze nie mogl przyjechac zaden ''fajny'' pojazd Przewozow Regionalnych, totez gwóźdź programu, jakim mógłby być przejazd np. składem EN77 do Starego Sacza, Kamionki lub Marcinkowic, nie odbył się. Może za rok się uda Icon_wink Myślę jednak, ze wycieczka do NEWAGu zrekompensowała brak darmowego przejazdu z prezentacją składu- zdaje mi sie, ze ludziom sie w tym zakładzie bardzo podobało.
19-06-2011 20:40
Mietus21 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 51

Pułtuś napisał(a):Symulator Eu w wieku 7 lat ? Icon_razz ożesz, to chyba najmlodszy użytkownik w kraju !
No to ba Icon_razz wczesniej ja z nim grałem Icon_razz bawil sie Rp1 i czuwakiem Icon_biggrin
19-06-2011 20:42
Maciek Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 217

zdj to zdjęcie jest wykonane na nie wyremontowanej części wagonówki, a nie na lakierni Icon_smile Tylko przypadkiem pracownicy lakierni wykańczają tutaj wagony, zresztą często można ich zobaczyć także "pod mostem" i w innych miejscach zakładu.
19-06-2011 21:59
MK_Rabka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 792

Cytat:. składem EN77 do Starego Sacza, Kamionki lub Marcinkowic, nie odbył się.
Pomysł bomba!

Pozdrawiam!
Zdjęcia∫ ∫Filmy
20-06-2011 13:51
Pułtuś Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 1,497

Uwaga, ważne !

We wczorajszym Dzienniku Polskim w dodatku nowosądeckim był duży artykuł o DTK w Saczu i wyjsciu na NEWAG a na wielkim zdjeciu oczywiscie nasza gwiazda Icon_razz Kamil, chyba jednak mogles ubrac sie ladniej, gdyz jestes na wielkim pieknym zdjeciu w gazecie Icon_mrgreen w pieknej pomaranczowej kamizelce Icon_twisted

Da sie dotrzec do tego artykulu przez internet i wrzucic na forum ? I drugie pytanie- bylo cos wzmiankowane w Gazecie Krakowskiej Icon_question Icon_biggrin
21-06-2011 09:28
Elektrowóz Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 1,521

Pułtuś napisał(a):chyba jednak mogles ubrac sie ladniej,
Jeszcze mi nie odbiło (tak jak może niektórym) by ubierać się odświętnie dlatego, że będzie prasa. Kamizelki mieli nosić wszyscy bo mieliśmy być przewodnikami i ludzie mieli nas widzieć, a jeśli ktoś uważa że kamizelka była zbędna, to znaczy że nie rozumie sensu po co tam byliśmy. Ja robiłem to co do mnie należało.
21-06-2011 11:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Lw Offline
Administrator

Liczba postów: 1,757

Ale chyba sam przyznasz, że bardziej profesjonalnie wygląda koszula + krawat i identyfikator niż waląca po oczach pomarańczowa kamizela rodem od łowców Rp1 Icon_wink
21-06-2011 15:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Maciek Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 217

Kamilku, nie upieraj się, bo dwa lata wcześniej miałeś takie zdanie jak ja i Łukasz, możesz sam w galerii sprawdzić, i zauważ że kolejarze się jakoś ubrali, więc Tobie by się nic nie stało, gdybyś się tak ubrał Icon_smile tym bardziej że jesteś naszym reprezentantem do wszystkich mediów Icon_wink
21-06-2011 17:33
Odpowiedz 

Skocz do: