Odpowiedz 
Wałki:Śmierć na torach
Autor Wiadomość
bartosz3129 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 24
Wałki:Śmierć na torach
Do tragicznego zdarzenia doszło tuż za wiaduktem kolejowym w miejscowości Jodłówka-Wałki Pociąg osobowy Kraków Główny-Rzeszów Główny śmiertelnie
potrącił młodą Kobietę,która nagle rzuciła się pod nadjeżdżająca lokomotywę
(Chyba jednostkę ).Policja wykluczyła,by w zdarzeniu brały udział jakiekolwiek inne osoby.
Zmarła miała 31 lat i pochodziła z Nowych Żukowic. źródło: TEMI wydanie z 4 maja 2011

jeśli macie jakieś informacje o tym wypadku zapraszam do tego tematu
05-05-2011 14:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Exile Offline
Użytkownik

Liczba postów: 536

bartosz3129 napisał(a):(Chyba jednostkę Icon_smile )
Kobieta się zabiła, ale MKol i tak musi się ucieszyć, że jechał taki a nie inny skład i umieścić w poście radosne emoty.
05-05-2011 15:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Elektrowóz Offline
Członek NSMK

Liczba postów: 1,521

Cytat:Kobieta się zabiła, ale MKol i tak musi się ucieszyć, że jechał taki a nie inny skład i umieścić w poście radosne emoty.
Zmoderowano.
05-05-2011 18:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
pkpic Offline
Użytkownik

Liczba postów: 527

Znowu.. To już któraś ofiara z kolei w okolicach Tarnowa..

P.S
Kamil, ja wiem że Ty chcesz być the best moderator, no ale daj spokój. Gościu dodał emota, ze względu na błąd dziennikarski, a Ty już wielka halo robisz.. Wrzuć na luz.
05-05-2011 21:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Elektrowóz Offline
Członek NSMK

pkpic napisał(a):Kamil, ja wiem że Ty chcesz być the best moderator, no ale daj spokój
Jestem moderatorem więc mam do tego prawo, tym bardziej że wiem jak ten post wyglądał wcześniej - w przeciwieństwie do Ciebie. Poza tą jedną emotką, było jeszcze parę.
05-05-2011 21:52
pkpic Offline
Użytkownik

Liczba postów: 527

Elektrowóz, no i co w związku z tym? To ile czy autor wstawił emoty do takiej informacji, to tylko i wyłącznie jego sprawa. I naprawdę nic nam do tego.
05-05-2011 21:55
Elektrowóz Offline
Członek NSMK

pkpic napisał(a):Elektrowóz, no i co w związku z tym? To ile czy autor wstawił emoty do takiej informacji, to tylko i wyłącznie jego sprawa. I naprawdę nic nam do tego.
Może być jego sprawa, ale nie na tym forum, które jest miejscem publicznym i poniekąd wizerunkiem na nim udzielających się miłośników kolei. Po takich postach zaczyna się generalizacja MK do małolatów i niewyżytych trolli. Napisałem Ci to samo na gg i mam nadzieję że tam nasza rozmowa się zakończy. Bo więcej tutaj nie ma nic do dodania.
05-05-2011 22:01
Odpowiedz 

Skocz do: