![]() |
|
Zniszczona drezyna kolejowa - Wersja do druku +- Forum Nowosądeckiego Stowarzyszenia Miłośników Kolei (http://www.nsmk.pl/forum) +-- Dział: News (/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Wieści z mediów... (/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: Zniszczona drezyna kolejowa (/showthread.php?tid=3575) |
Zniszczona drezyna kolejowa - gines - 23-04-2012 11:38 Cytat:Limanowa. Zniszczona drezyna kolejowa, to efekt „zabawy” nieznanych osób w miniony weekend na stacji kolejowej w Limanowej. - Muszyniak - 23-04-2012 12:02 bez komentarza............ Re: Zniszczona drezyna kolejowa - hds.147 - 23-04-2012 15:55 gines napisał(a):Limanowa[...]Jakoś mnie to nie dziwi.... I co, liczą że kogoś złapią ??? A nawet jeśli to zaraz wypuszczą za mała szkodliwość czynu.... - Lw - 23-04-2012 16:49 Limanowska hołota - w zeszłym roku dzień przed naszym retro ukradli nawet "szczekaczkę" do zapowiadania pociągów... - MK_Rabka - 23-04-2012 18:49 I tak 104 jako linia w zasadzie nieobsadzona i niejeżdżona trzyma się wcale nieźle przed kradzieżami. Są rejony kraju gdzie by z niej ochłapy zostały. - Pułtuś - 23-04-2012 19:37 Co państwowe to wspólne, a co wspólne, to niczyje... W auta jakos nikt butelkami nie rzuca - bo kazde do kogos nalezy. A kolej? Kolej jest synonimem "panstwowego" - czyli niczyjego. Mozna zniszczyc, a co tam... - Elektrowóz - 24-04-2012 09:21 Pułtuś napisał(a):W auta jakos nikt butelkami nie rzuca - bo kazde do kogos nalezy. A kolej?Oj tam Łukasz, mi w tamtym roku radio z oponami ukradli i szybę rozbili a samochód do kolei nie należy Taki naród i nic na to nie poradzimy dopóki będzie coś takiego jak "małą szkodliwość czynu". - Pułtuś - 24-04-2012 16:04 Nie chce ciągnąc tej dygresji Kamil, ale akurat Tobie ukradli (żeby mieć, posiadac kradziona rzecz), a w przypadku kolei nie kradną, tylko niszczą, żeby zniszczyć. To jest roznica pewna i nie wiem co gorsze - Elektrowóz - 24-04-2012 21:31 Pułtuś napisał(a):a w przypadku kolei nie kradną, tylko niszczą, żeby zniszczyć. Przebywasz obecnie w Krakowie a nie wiesz co się dzieje na Twoim podwórku, wczoraj albo dziś rano w radiu słyszałem że w nocy na jednym z osiedli parę łebków zdewastowało kilka zaparkowanych na parkingu samochodów - straty oszacowano na ponad 18.000 zł. [ Dodano: 2012-04-24, 22:31 ] O! Żeby nie być gołosłownym <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-wracali-pijani-z-imprezy-i-demolowali-samochody,nId,601540">http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-w ... nId,601540</a><!-- m --> - Pułtuś - 24-04-2012 23:43 Elektrowóz napisał(a):Przebywasz obecnie w Krakowie a nie wiesz co się dzieje na Twoim podwórku Oj tam, moje podworko to Nowy Sącz, a nie żaden Kraków, a jak dla mnie to moga co noc rozwalac i sto aut, moze zastanowia sie ludzie, czy rzeczywiscie warto je posiadac. Z mojej strony EOT w temacie. Pozdrawiam - Elektrowóz - 25-04-2012 09:23 Pułtuś napisał(a):a jak dla mnie to moga co noc rozwalac i sto aut, moze zastanowia sie ludzie, czy rzeczywiscie warto je posiadac. Masz coś do mnie i do innych posiadaczy samochodów? Czy to może zazdrość, bo już nie ogarniam Twojego podejścia. Pamiętaj że poza koleją inny świat też istnieje i jest jak najbardziej akceptowalny przez większość społeczeństwa. A przez postawę jaką zaprezentowałeś i podobnych do Ciebie ludziom nasz kraj wygląda tak jak wygląda "gó**o mnie obchodzi co się dzieje dookoła, ja mam tylko czubek własnego nosa i to co mnie cieszy, resztę muszę hejtować" - a wiem że hejtować lubisz bardzo |