![]() |
|
Kupisz bilet na pociąg, dostaniesz zniżki w Krynicy - Wersja do druku +- Forum Nowosądeckiego Stowarzyszenia Miłośników Kolei (http://www.nsmk.pl/forum) +-- Dział: News (/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Wieści z mediów... (/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: Kupisz bilet na pociąg, dostaniesz zniżki w Krynicy (/showthread.php?tid=3573) |
Kupisz bilet na pociąg, dostaniesz zniżki w Krynicy - Lw - 20-04-2012 15:22 Cytat:Od 1 czerwca pociąg „Nikifor” będzie kursował do Krynicy-Zdrój aż z Warszawy. Sądeckie firmy turystyczne będą reklamowane przez składy Przewozów Regionalnych, a w zamian pasażerowie po okazaniu biletu na „Nikifora” dostaną zniżki w obiektach, które podpiszą takie porozumienie. Piękny bajzel informacyjny - tak nawiasem mówiąc to EN77-004 "Nikifor" nie gościł w Krynicy od kilkunastu tygodni, a rzeczony IR Nikifor nie będzie obsługiwany "Nikiforem"... - Pułtuś - 20-04-2012 17:36 Cytat:„Nikifor” to jeden z najnowocześniejszych pociągów, ma 180 miejsc siedzących i 350 stojących. Co z tego, skoro EN77 Nikifor to nie IR Nikifor ? Chyba ze PR-y liczą na naiwnych podroznych, ktorzy slyszeli co nie co o nowych (no, juz nie takich znowu nowych...) nabytkach i pojadą licząc na nowoczesne EN77, a tam.... IR Nikifor na jednostce. Taki chaos informacyjny niczemu nie służy i trudno mi wskazac intencje ktorymi kierują się rządzący. trudno zeby nie wiedzieli, ze EN77 na Jaworzynie nie jezdzi. Tylko czekac az wreszcie dziennikarze sie zorientuja i wytkną samorządowcom ściemę. Podejrzewam ze to juz niedlugo - jasek - 20-04-2012 18:42 Pułtuś napisał(a):Co z tego, skoro EN77 Nikifor to nie IR Nikifor ?Powiem tak... nawet lepiej, że ten to nie ten :-) to ja już wolę ED72 niż tego super EN77... 10 godzin w EN77, to gwarantowane Sanatorium w Krynicy albo Zawada :-) Pułtuś napisał(a):Wszyscy pamietamy z jaką pompą prezentowano nowego EN77 dla Krynicy - i jezdzi jednostka, czasem nawet plastik.Nie no plastików to nie wystawią raczej ED72 bedzię smigować. Ja i tak, za takie interRODEO Gubałówka podziękuje, no ale chyba trzeba będzie się przeprosić i pogodzić :-) skoro mają być te promocje na ewentualne "leczenie" i inne uciechy w "uzdrowiskach" :-DDD Miłego weekendu życzę J. |